Selecteer een pagina

Nederlandse huisarts voor Nederlanders in het buitenland

Sinds kort kan men wereldwijd altijd een Nederlandse huisarts 24/7 op afstand via een beeldverbinding bereiken. Dit kan mensen misschien geruststellen of zo kan men medisch advies krijgen. De arts kan desgewenst meekijken. Deze dienst is niet alleen voor alle inwoners van Nederland maar ook voor alle Nederlanders en Nederlandstaligen in het buitenland. Een handige service voor Nederlandse en Vlaamse expats, reizigers en transporteurs.

BIG-geregistreerde huisarts

Elke Nederlander kan zo ieder moment van de dag of nacht een erkende Nederlandse huisarts raadplegen. Geen telefoniste maar meteen een BIG-geregistreerde huisarts aan de lijn, face to face. De app is hiervoor gratis te krijgen via de Appstore of Google Play. Zo heb je dan een huisarts bij de hand! Ga voor meer informatie naar de website www.sos-arts.nl. De consultaties zelf kosten wel geld. Een consult bedraagt 25€ tijdens kantooruren en 35 € bij avond-nacht en weekenddiensten. U betaalt zelf, maar in sommige expatzorgverzekeringen worden alle huisartsenkosten vergoed.

De Stichting GOED vindt dit gezien de tijd een meerwaarde voor Nederlanders in het buitenland. Er kunnen in de toekomst misschien zo meer van dergelijke diensten beschikbaar zijn. De Stichting GOED geeft hier echter geen advies over en deze informatie is enkel om mensen te informeren over de mogelijkheden.

Vrienden van Stichting GOED

Vrienden van Stichting GOED

Sluit je gratis bij ons aan, belangenbehartiging doe je immers samen!

Ontvang ons nieuws en informatie over lopende projecten. 

U heeft zich succesvol aangemeld

Share This