Vrijwilligers zijn voor de Stichting van onschatbare waarde. Graag willen wij je zo nu en dan kennis laten maken met één van onze vrijwilligers. Wie zijn zij en hoe helpen zij de Stichting Goed. Deze keer vertelt Hennie iets over haarzelf, zij ondersteunt Stichting Goed in Denemarken.


Mijn naam is Hennie Laske. 

Sinds 1982 woon ik al in Denemarken, ik ging de liefde achterna. 

Mijn man is Deens, wij hebben twee kinderen en ondertussen ook 4 kleinkinderen. Time flies.

Hier in Denemarken heb ik jaren in het onderwijs gewerkt. Eerst op projecten voor vrouwen die om de  een of andere reden niet op de arbeidsmarkt mee konden doen. Daarna op én efterskole, een school met leerlingen van 15, 16 en 17 jaar. Mijn hoofdvakken waren engels en theater. Daarnaast heb ik in het regionale bestuur van onze vakbond gezeten. 

Een paar jaar geleden ben ik met de school gestopt in de hoop wat freelance theaterwerk te kunnen gaan doen. Helaas heeft Corona daar een enorme stok voor gestoken. We wachten op betere tijden en dan zien we wel weer, ik blijf optimistisch. Nu zit ik in het bestuur van een nieuw op te richten school (højskole). Heel interessant. 

Mijn primaire taal is Deens, ik schrijf en spreek het vloeiend. 

Wat betreft Stichting GOED weet ik eigenlijk niet meer hoe ik vrijwilliger ben geworden.  Ik doe dit graag, omdat ik het heel belangrijk vind alle Nederlanders in het buitenland te kunnen bereiken met relevante informatie. 

Hennie verspreid het nieuws van Stichting GOED via Sociaal Media. Het is belangrijk voor de Stichting om zo veel mogeijk Nederlanders wereldwijd te bereiken. Wil je ook meehelpen in jouw land ons nieuws te verspreiden? Registreer je als vrijwilliger en we nemen snel contact met je op.

Vrienden van Stichting GOED

Vrienden van Stichting GOED

Sluit je gratis bij ons aan, belangenbehartiging doe je immers samen!

Ontvang ons nieuws en informatie over lopende projecten. 

U heeft zich succesvol aangemeld

Share This