Selecteer een pagina

Een grote achterban zorgt voor een sterkere positie in belangenbehartiging!

 

Wij maken ons sterk voor Nederlanders die naar het buitenland vertrekken en daar verblijven of weer terugkeren. We doen ons uiterste best om hun belangen onder de aandacht te brengen van politiek, overheid en instanties.

Stichting Grenzeloos Onder Eén Dak (GOED) heeft jullie nodig om het mogelijk te maken Nederlanders in het buitenland een spreekbuis te bieden en een gezicht en stem te kunnen geven.

Maak je kenbaar door je aan te melden als vriend van Stichting GOED. Dit helpt ons projecten en onderzoek op een professionele en grootschalige wijze aan te pakken.

Herken je jezelf in onze doelstellingen en draag je ons een warm hart toe; sluit je bij ons aan. Je ontvangt dan belangrijk nieuws, toegang tot kortingen bij partner of andere organisaties en je kunt jouw vragen direct aan ons stellen.

Ons werk kost tijd en energie, maar ook financiële investeringen. Om deze reden vragen wij jou om een vrijwillige bijdrage te doneren. Zie hiervoor onze donateurs pagina. Alvast vriendelijk bedankt!

Naast financiële bijdrage zijn er natuurlijk ook andere manieren Stichting GOED te steunen. Denk bijvoorbeeld aan extra handjes, ambassadeurs of misschien wel een plek in het bestuur, interesse?

Laat het ons weten!

Verenigingen, Stichtingen en andere organisaties die te maken hebben met onze achterban, kunnen zich aansluiten als partner of bevriende relatie.

BELANGENBEHARTIGING DOE JE SAMEN!

Vrienden van Stichting GOED

Vrienden van Stichting GOED

Sluit je gratis bij ons aan, belangenbehartiging doe je immers samen!

Ontvang ons nieuws en informatie over lopende projecten. 

U heeft zich succesvol aangemeld

Share This