Max Nebig

Max Nebig

Voorzitter

Geboren op 27 mei 1946 te Amsterdam. Getrouwd met Jocelyne Mézière en trotse pater familias van drie dochters en een zoon met aanhang en drie kleinkinderen.
Ruim veertig jaar werkzaam geweest in de bloemen en plantenexport.
In 2008 geëmigreerd naar Zuid Frankrijk en woonachtig in een klein wijndorpje niet ver van Perpignan.
Sinds 2010 gepensioneerd.
Lijfspreuk: Carpe Diem!

Anne Lutjens

Anne Lutjens

Secretaris

Ik ben geboren in Eindhoven en woon in België, Poppel, tussen Tilburg en Turnhout. Ben wel Nederlandse.Nadat ik al een aantal jaren had gewerkt als secretaresse en administratief medewerkster heb ik de Masteropleiding HRM afgerond. Ik werkte vaak binnen de afdeling Personeelsmanager of Human Resource Manager, zoals dat tegenwoordig vaak heet. Daarom besloot ik de Masteropleiding HRM te volgen. Heb bij diverse bedrijven gewerkt en ook een eigen bedrijf gehad samen met mijn man op het gebied van Personeelsmanagement en Coaching. 

Vervolgens kwamen we steeds vaker naar Thailand. Om het verblijf in Thailand prettiger te laten verlopen hebben we daar een huis in Pattaya, Na Jomtien. In Pattaya ben ik lid van de Nederlandse Vereniging. Op de momenten dat ik in Thailand ben houd ik me bezig met het organiseren van evenementen en zorg voor de financiën (Penningmeester). 

Antonietta Sgherzi

Antonietta Sgherzi

Penningmeester

Geboren in Den Haag in 1966, dochter van een Italiaanse vader en een Nederlandse moeder. In 1993 vertrokken naar de Franse Alpen, vervolgens Zuid-Frankrijk, Canada (Vancouver, BC) en nu al weer meer dan vijf jaar in het VK. Ik heb twee zonen en een Engelse partner. Werkervaring in toerisme, IT-support, backoffice/administratie en webdesign. Gewerkt o.a. bij IBM, ESSO, Philips, Digital, CMG en T-Systems als secretaresse, computer technician, IT-consultant en IT-supportanalist. Verschillende eigen bedrijven gerund met mijn partner in toerisme en horeca, waaronder twee skihotels, een camping, restaurant en een kids entertainment centre. Op dit moment eigenaar van Bath Holiday Suites, self catered apartments en suites in Bath en sinds 1997 freelance webdesigner. Tevens zit ik in het bestuur van de Bath Alkmaar Twinning Association. Vijf jaar geleden heb ik de online community NIHB – Nederlanders in het buitenland opgezet en de website www.nihb.nl. Het NIHB is de grondlegger van Stichting GOED. 

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Belangrijke informatie en de laatste nieuwtjes voor Nederlanders die in het buitenland wonen. 

U heeft zich succesvol aangemeld

Share This