Word donateur van Stichting GOED

Stichting GOED heeft je nodig om de positie van Nederlanders in het buitenland wereldwijd te verbeteren.

Er is bewust gekozen voor een non-profit Stichting die haar inkomsten uit ‘bijdragen’ moet ontvangen. Donateurs nemen een speciale plek hierbij in. De voorkeur gaat uit naar donateurs die maandelijks, per kwartaal of jaarlijks een bescheiden bedrag doneren, zodat er sprake kan zijn van een vaste inkomstenbron. Uiteraard zijn eenmalige donaties ook mogelijk.

Wat en hoe je ons ook wilt steunen: elke bijdrage is meer dan welkom en natuurlijk zullen we daar periodiek op gepaste wijze respect voor tonen door je persoonlijk op de hoogte te houden van onze vorderingen. Tevens kom je als donateur, bij een donatie vanaf 10 euro, in aanmerking voor diverse kortingen.


 

 

Online doneren 

Maak een keuze voor een periodieke donatie (per maand/kwartaal/jaar) of een eenmalige donatie. De standaard instelling staat op maandelijks. De donatie verloopt via een beveiligde SSL verbinding van Mollie B.V. Hartelijk Dank!

 

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Bericht

Bedrag * 

Een directe bankoverschrijving aan Stichting Grenzeloos Onder Een Dak is ook mogelijk.

IBAN NL09 INGB 0009 1885 71

BIC (Swift) INGBNL2A

ING Bank Nederland

Wanneer je 10 euro of meer doneert, kun je gebruik maken van aantrekkelijke kortingen. Na donatie ontvang je de kortingscodes.

Heb je een bedrijf en wil je onze donateurs een korting aanbieden? Stuur ons een berichtje.


Bedrijven die hier o.a. aan mee doen zijn;

 

Meester Max verzorgt online Nederlandse lessen aan expats in binnen- en buitenland. Wanneer je behoefte aan maatwerk hebt, ben je bij Meester Max aan het juiste adres. Wij bieden dus geen kant-en-klare lespakketten aan. Wij onderzoeken iedere unieke situatie en bieden een aanbod op maat. De bevoegde, talentvolle en gepassioneerde docenten van Meester Max zorgen ervoor dat jijzelf, je partner, je zoon of je dochter eindelijk efficiënt de Nederlandse taal gaat leren. Korting: 10% op de eerste strippenkaart die wordt aangeschaft.

Dé nummer 1 in bloemen zorgt ervoor dat de klant het boeket naar zijn/haar smaak vindt en dat een van de vijfhonderd lokale bloemisten deze persoonlijk naar hen toe brengt. Topbloemen.nl scoort met meer dan 150.000 beoordelingen een 9 als gemiddeld cijfer en is door KASSA als beste getest. De kwaliteit van de bloemen en de snelheid van bezorgen vallen veel mensen op. Zo is Topbloemen.nl de afgelopen jaren de vaste bloemensponsor geworden van All You Need Is Love (televisieprogramma met Robert ten Brink) en De Leukste. Moeder Van Nederland (programma van radiozender 100%NL). Korting € 5.00 per bestelling

 
 
EQCounseling en coaching, voor emotionele ondersteuning van Nederlanders in het buitenland. Je hart luchten in je moedertaal, maakt een wereld van verschil. Korting: Eenmalige korting van € 25.00 

 

Jacqueline Naaborg is online studiekeuzebegeleider en helpt Nederlandse jongeren die in het buitenland zijn opgegroeid en teruggaan naar Nederland voor de studie. Tijdens haar begeleiding krijgen jongeren meer inzicht in hun gedrag, motivatie en talenten zodat zij een passende opleiding kunnen kiezen en daar vol enthousiasme en zelfvertrouwen aan starten. Korting 15% op studiekeuze begeleiding

Mondi is een organisatie die opkomt voor de belangen van haar Belgische en Nederlandse leden en hen voorziet van praktische en preventieve informatie om succesvol een (tweede) woning in het buitenland of een recreatiewoning in Nederland aan te schaffen. Waar, bij of via wie leden uiteindelijk kopen is Mondi om het even, zolang onze leden maar succesvol kopen en vooral lang van hun aankoop kunnen blijven genieten. Ook na de aankoop (bijvoorbeeld bij juridische en fiscale aspecten, nalatenschap, verandering wet- en regelgeving) en bij verkoop (legalisering, verkoopbegeleiding, zoeken en selecteren bonafide makelaar) kunnen leden een beroep op Mondi doen. Korting 20% op eerste jaar Mondi lidmaatschap Plus of Premium naar keuze.


Aimée van Hooff is online emigratiecoach en helpt Nederlanders in het buitenland die zich niet thuis voelen hoe zij weer volop kunnen genieten van de moedige stap die zij hebben gezet. Een leven opbouwen in het buitenland is niet altijd rozengeur en maneschijn en gaat niet ‘vanzelf’. Tijdens haar begeleiding krijg je inzicht in welke aspecten van belang zijn bij het integreren in een nieuw land zodat je met veerkracht en positiviteit jouw buitenlandavontuur kunt aangaan. Korting: 20%

 


TheHollandShop – Wereldwijde verzending, goede service en lage prijzen, dat is The Holland Shop! We bestaan inmiddels ruim 14 jaar dus u bestelt vertrouwd alle Hollandse lekkernijen zoals satésaus, stroopwafels, drop en natuurlijk ontbijtkoek. Wij leveren verder een groot aantal producten van o.a. Unox, Conimex, Knorr, DE, Calve en natuurlijk koffiepads van diverse merken waaronder AH en Senseo. Korting 10% per bestelling vanaf € 25.

Via een e-platform word je opgeleid tot Professioneel Counsellor. De covid-19 periode bracht ons in contact met nieuwe mogelijkheden van communiceren in counselling. We werden uitgedaagd om de opleiding in een andere vorm te gieten. Het programma is gelijklopend met het reeds lang (15 jaar) bestaande Counsellor programma. Je leert alle nodige vaardigheden als counsellor en je krijgt heel veel ruimte om jezelf en jouw bewustzijn te leren ontdekken. De trainer is volledig online aanwezig tijdens de ganse lesdag. Korting 10% (€ 159!) op onze opleiding.

Expatpensioen.nl

Veel expats hebben een pensioengat omdat ze naar het buitenland zijn vertrokken en in hun nieuwe woonland hun pensioen en AOW niet, of niet goed, geregeld is. Dat betekent dat ze op hun oude dag van weinig moeten rondkomen of dat bij overlijden van de kostwinner, de partner achterblijft zonder, of met een klein deel van het, pensioen. Ook hebben veel expats verschillende pensioenen in meerdere landen. Heb je buitenlands pensioen en heb je nog niet de pensioengerechtigde leeftijd? Vraag dan je gratis expatpensioen check aan.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Belangrijke informatie en de laatste nieuwtjes voor Nederlanders die in het buitenland wonen. 

U heeft zich succesvol aangemeld

Share This