Selecteer een pagina

Meertaligheid is het mooiste cadeau dat je je kind kunt geven

 

Maar het is niet altijd even makkelijk. Je weet dat een goede taalontwikkeling vraagt om een rijke taalomgeving en vooral heel veel oefening. Je wilt graag de Nederlandse taal in het buitenland bijhouden, maar je weet ook dat plezier en motivatie belangrijk zijn om dit tot stand te brengen. Je wilt graag dat je kind zoveel mogelijk positieve ervaringen heeft met de Nederlandse taal. Dit is niet alleen een goed idee, maar plezier is ook een voorwaarde voor effectief leren.
 

Maar hoe doe je dat in een omgeving die weinig tot geen Nederlands spreekt?

Welkom bij Dutch Club Online! De plek waar de Nederlandse taal tot leven wordt gebracht. Je kind kan kiezen uit een grote verscheidenheid aan activiteiten die de intrinsieke motivatie bevorderen om de Nederlandse taal te gebruiken. Van dino’s tot grafisch vormgeven en van het maken van een stop-motion filmpje tot vloggen of theepartijtjes met prinsessen.

Een onvergetelijke ervaring voor je kind begint hier!

Laat je inspireren door een ruim en gevarieerd aanbod aan activiteiten (live aangeboden) voor Nederlandstalige kinderen in het buitenland. Geen methodes of toetsen, maar…  plezier, keuzevrijheid en contact met Nederlandstalige kinderen wereldwijd.

 

Over mij

Rianna Hijlkema is al ruim 11 jaar werkzaam als leerkracht-directeur binnen het NTC-onderwijs en ervaarde op meerdere locaties dat ouders grote behoefte (en moeite) hebben, om naast de NTC-school, het Nederlandse taalaanbod te vergroten. Na schooltijd organiseerde ze verschillende projecten voor haar NTC-leerlingen en na jarenlang vele enthousiaste reacties van ouders te ontvangen, besloot ze om Dutch Club Online op te richten. Aan de hand van betekenisvolle activiteiten waar interesse en plezier centraal staan, zijn kinderen in kleine groepjes op een natuurlijke manier bezig met de Nederlandse taal.

Dutch Club Online streeft ernaar om Nederlandstalige kinderen in het buitenland zoveel mogelijk positieve ervaringen op te laten doen met de Nederlandse taal.

Meer weten over Dutch Club Online?

Website: https://www.DutchClubOnline.com/

Vragen aan mij?

E-mail: info@dutchclubonline.com

Als donateur van Stichting GOED ontvang je 5% korting.

Note: Stichting GOED is een non-profit organisatie zonder winstoogmerk en neemt een neutrale positie in bij de berichten van onze partners en bevriende relaties die op onze website staan. Wij presenteren hiermee dan ook geen voorkeur of advies. Informeren, verbinden en samenwerken staan centraal binnen GOED.

Vrienden van Stichting GOED

Vrienden van Stichting GOED

Sluit je gratis bij ons aan, belangenbehartiging doe je immers samen!

Ontvang ons nieuws en informatie over lopende projecten. 

U heeft zich succesvol aangemeld

Share This