GOED NEDERLANDS TAAL EN CULTUURONDERWIJS BIEDT NEDERLANDSTALIGE KINDEREN EN JONGEREN DIE OPGROEIEN IN EEN INTERNATIONALE OMGEVING KANSEN, WAAR ZE VANDAAG OOK ZIJN EN MORGEN NAAR TOE GAAN.

Het onderwijs wordt aangeboden op verschillende manieren, zo zijn er Nederlandse scholen in het buitenland en wordt er ook online les gegeven. Het onderhouden van de Nederlandse taal is voor veel ouders en hun kinderen van essentieel belang en daarom ook een belangrijk topic voor Stichting GOED. Als men in de toekomst weer terugkeert naar Nederland zal het tevens makkelijker voor de kinderen zijn om weer in het reguliere onderwijs in te stromen.

We zijn op dit moment in overleg met taalinstituten en onderwijsorganisaties hoe we het Nederlands onderwijs in het buitenland of Nederlands onderwijs op afstand meer bekendheid kunnen geven bij de emi- en remigrant.

Stichting NOB

Stichting NOB

Als Nederlander in het buitenland kom je terecht in een compleet nieuwe situatie, met een andere taal en cultuur maar ook nieuwe onderwijsvormen voor je kinderen. Het is dan goed om te weten dat je kind naast een lokale dagschool of internationale school ook terecht...

Lees meer
Online Nederlandse les op maat

Online Nederlandse les op maat

Meester Max - een persoonlijke aanpak Veel ouders weten precies wat ze willen op het gebied van het Nederlands onderwijs voor hun zoon(s) en/of dochter(s). Ze kunnen goed benoemen wat de leerbehoefte is, waar extra aandacht aan besteed moet worden en wat goed werkt...

Lees meer
Vrienden van Stichting GOED

Vrienden van Stichting GOED

Sluit je gratis bij ons aan, belangenbehartiging doe je immers samen!

Ontvang ons nieuws en informatie over lopende projecten. 

U heeft zich succesvol aangemeld

Share This