Selecteer een pagina

Vandaag is het dan zover dat heel Nederland zich weer in het Oranje hult vanwege de verjaardag van Koning Willem-Alexander. GOED zou GOED niet zijn, als we daar geen aandacht aan besteden. Niet alleen in Nederland, maar ook in alle uithoeken van de wereld wordt Koningsdag gevierd. Vrijmarkten, Koningsspelen, iedereen gekleed in oranje, inclusief de bitterballen. Het bewijst maar weer eens dat de loyaliteit en verbondenheid met het Vaderland, ook als men al jaren geleden uit Nederland is vertrokken, sterk aanwezig is en blijft.

In onze vorige Nieuws Flash hebben jullie kunnen lezen dat we persoonlijk een brief bij Paleis Noordeinde hebben afgegeven. Gisteren kregen we hier het antwoord op.

‘De Koning en Koningin hechten er waarde aan om alle Nederlanders, zowel binnen het Koninkrijk als daarbuiten, te vertegenwoordigen, aan te moedigen en te verbinden. Dit komt niet alleen naar voren tijdens hun werk-, streek-, of officiële bezoeken in Nederland, maar bijvoorbeeld ook tijdens het afleggen van Staatsbêzoeken aan het buitenland, waar ontmoetingen met de Nederlandse gemeenschap een vast deel van het programma bedragen’

De festiviteiten vinden dit jaar plaats in Amersfoort en daar zal de Koninklijke familie de handen schudden met vele mensen die zich al vaak in alle vroegte hebben verdrongen voor een GOED plekje.

Stichting GOED wenst alle Nederlanders in het buitenland van Timboektoe tot België, die vandaag Koningsdag vieren, heel veel plezier en gezelligheid.

Om af te sluiten geen Koningslied, maar de bij jullie ongetwijfeld bekende hit van V.O.F de Kunst, Een kopje koffie!

Ik sta op, nog niet wakker
Ik wankel door het huis als ’n stakker.
Maar ondanks alles haal ik m’n doel, op het gevoel.
Ja, ik ben een gebruiker.
Het pure spul, dus zonder de suiker.
Ik giet het zwarte goud in een kop, en ik leef weer op
En de markt wordt stabieler
De grote winkels werken als dealer
Een angolees of Braziliaan levert het aan
Het bevat cafeine, ik loop erop als was ’t benzine
Espresso, supra, altijd loodvrij, dus doet U mij

Eén kopje koffie! Eén kopje koffie!

Schenk Stichting GOED slechts een kopje koffie per maand, zodat wij genoeg ‘benzine‘ hebben om jullie belangen zo GOED mogelijk te behartigen.

Vrienden van Stichting GOED

Vrienden van Stichting GOED

Sluit je gratis bij ons aan, belangenbehartiging doe je immers samen!

Ontvang ons nieuws en informatie over lopende projecten. 

U heeft zich succesvol aangemeld

Share This