Selecteer een pagina

Een ver van je bed show? Nee, niet echt, ook als je in het buitenland woont heb je te maken met de Nederlandse politiek. Denk aan de modernisering van de nationaliteitswetgeving, paspoortwet, inburgeringswet, pensioenen en AOW, zorg, belastingen, de Digitale Overheid, de consulaire dienstverlening, Nederlands onderwijs in het buitenland en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Gewoon doen dus!

Wil je bij verkiezingen vanuit het buitenland stemmen? Registreer je dan eenmalig. De documenten waarmee je kunt stemmen, krijgt je dan bij iedere verkiezing van de Tweede Kamer en Europees Parlement automatisch per post. Je registreert jezelf eenvoudig via een formulier.
Je kunt je tot en met 3 februari 2021 registreren als kiezer buiten Nederland om te kunnen stemmen bij de Tweede Kamerverkiezing van 17 maart 2021.

Zorg dat de gemeente uiterlijk 3 februari 2021 het ondertekende formulier en een kopie van jouw identiteitsdocument ontvangt. Als je je later aanmeldt, kun je niet meer als kiezer buiten Nederland stemmen op 17 maart 2021. Je kunt je dan nog wel aanmelden voor toekomstige verkiezingen.

Bang dat de post niet meer op tijd aankomt? Stem dan per volmacht!

Meer informatie is hier te lezen of bekijk de video hieronder.

Vrienden van Stichting GOED

Vrienden van Stichting GOED

Sluit je gratis bij ons aan, belangenbehartiging doe je immers samen!

Ontvang ons nieuws en informatie over lopende projecten. 

U heeft zich succesvol aangemeld

Share This