De Stichting zet zich niet alleen in voor de belangen van Nederlanders die in het buitenland wonen, maar ook voor de terugkeerders. De helft van de emigranten keert op een gegeven moment weer terug naar Nederland. Op dit moment is er zeer weinig informatie en ondersteuning voor Nederlandse remigranten.

De groep remigranten zijn onzichtbaar voor gemeenten en overheidsinstanties. Er is geen centraal registratiepunt voor terugkeerders en zonder officieel woonadres loopt men geheel vast.

Ook de Nederlanders met een buitenlandse partner behoren tot onze doelgroep.

Op dit moment zijn wij met gemeenten, overheid, woningcorporaties, onderwijsinstituten en andere ondersteunende organisaties in gesprek hierover.

Het remigratie project

We willen iedereen graag op de hoogte brengen en houden van onze vorderingen. De helft van alle emigranten keert op een gegeven moment weer terug naar Nederland. Daarom zijn voor Stichting GOED de Nederlanders die terugkeren net zo belangrijk.Zie onze voorgaande...