Selecteer een pagina

In het nieuws

De Telegraaf bracht 15 mei 2023 het bericht over de miljardenclaim door de Stichting Pensioen Voldoen (https://www.pensioenvoldoen.nl/) op de Staat wegens te weinig indexatie van onze pensioenen sinds 2008 en is te lezen door te klikken op de link https://www.telegraaf.nl/ Op de website van de Stichting PensioenVoldoen.nl kunt u kosteloos uw claim indienen.

Het gaat daarbij om het niet indexeren van onze pensioenen. ‘Al jarenlang woedt er een fel debat tussen economen en andere experts over de beste en eerlijkste rekenrente die kan worden gebruikt voor de pensioenfondsen. Jurist Jos Wouters gaat een stap verder: hij stelt dat de huidige rekenmethode juridisch niet klopt en dat de overheid fout zit. En daarom zo’n tien miljoen Nederlanders recht hebben op een schadevergoeding van in totaal €137 miljard.’

Bron: StichtingPensioenBehoud.nl

Deelnemen schadevergoeding

Velen gepensioneerden zijn benadeeld. Het proces vangt 7 juni aan, iedereen die zich voor deze tijd aanmeld kan nog meedoen. Alle informatie is te vinden op de website van Pensioenvoldoen.nl.

 

 

Vrienden van Stichting GOED

Vrienden van Stichting GOED

Sluit je gratis bij ons aan, belangenbehartiging doe je immers samen!

Ontvang ons nieuws en informatie over lopende projecten. 

U heeft zich succesvol aangemeld

Share This