Selecteer een pagina

Communicatie en Marketing

Stage opdracht op het gebied van communicatie en marketing. Wil je ervaring opdoen op het gebied van (digitale) marketing en helpen om onze online community te laten groeien? Ben je creatief, houd je van schrijven en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends op sociaal media; Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube?

Kun je nieuwe campagnes bedenken, content creëren voor op sociaal media en de website (tekst, visuals en video). Meewerken aan de algehele (online) marketingstrategie en de uitwerking daarvan?

Ben je sterk communicatief, zit je vol ideeen en vind je het leuk om met mensen wereldwijd samen te werken?

Dan is GOED op zoek naar jou!

Wat wordt er van je verwacht

Je gaat aan de hand van het beleidsplan aan de slag met het effectiever inzetten van sociaal media en marketing. Je geeft aan welke kanalen het beste ingezet kunnen worden en hoe. Per sociaal mediakanaal ga je bekijken hoe het aantal volgers te vergroten en vervolgens ook te behouden.

Tevens ga je aan de slag met het optimaliseren van de zoekwoorden om zo de vindbaarheid van de Stichting voor de zoekmachines te verhogen. Jouw stage gaat ervoor zorgen dat de naamsbekendheid van de Stichting GOED wordt vergroot bij onze achterban (doelgroep) en potentiële partners.

De opdracht kan vanuit huis worden uitgevoerd, startdatum en duur van de opdracht is in overleg.

Interesse?

Neem contact met ons op, dan maken we snel kennis met elkaar!

Vrienden van Stichting GOED

Vrienden van Stichting GOED

Sluit je gratis bij ons aan, belangenbehartiging doe je immers samen!

Ontvang ons nieuws en informatie over lopende projecten. 

U heeft zich succesvol aangemeld

Share This