STEUN STICHTING GOED

WORD DONATEUR, VRIJWILLIGER OF SPONSOR

Stichting Grenzeloos onder Eén Dak

Alle hulp/steun is welkom. Heb je speciale expertise of ervaring in de IT, op jurisdich gebied, in de zorg, pensioen, communicatie , marketing etc. dan horen wij dat graag. Ook goede contacten met de pers, de politiek, of met potentiële sponsors kan ons enorm helpen.

Om het breedst en meest diep mogelijk bereik te krijgen onder alle Nederlanders waar ook ter wereld verspreid, heeft de Stichting  inkomstenbronnen nodig. Sponsoring, donaties en schenkingen ondersteunen de Stichting in het werk wat wordt verricht om de de belangen van Nederlanders in het Buitenland zo effectief en kwalitatief mogelijk te blijven behartigen.