STEUN STICHTING GOED

WORD DONATEUR, VRIJWILLIGER OF SPONSOR

Stichting Grenzeloos onder Eén Dak

Alle hulp is welkom, heb je expertise of ervaring in de IT, op jurisdich gebied, in de zorg, pensioen, communicatie, marketing / social media etc. dan horen we graag van je. Wil je alleen helpen ons nieuws te verspreiden of ons vertegenwoordigen in je eigen woonland, ook dat is mogelijk. Wat ons ook enorm kan helpen is contacten bij de pers, de politiek of met potentiële sponsors.

Om het breedst en meest diep mogelijk bereik te krijgen onder alle Nederlanders waar ook ter wereld verspreid, heeft de Stichting  inkomstenbronnen nodig. Sponsoring, donaties en schenkingen ondersteunen de Stichting in het werk wat wordt verricht om de belangen van Nederlanders in het Buitenland zo effectief en kwalitatief mogelijk te blijven behartigen.