Vacature bestuurder Stichting GOED

Stichting GOED heeft zich in 3 jaar tijd ontwikkeld tot een gedegen belangenorganisatie, met een groeiend netwerk. De nieuwe bestuurder komt te werken in een bevlogen organisatie die zich met passie inzet voor de Nederlander in het buitenland.

De wens is dat Stichting GOED zich de komende jaren verder ontwikkelt. Als bestuurder krijg jij de kans en ruimte om sturing, vorm én inhoud aan die ontwikkeling te geven. Samen met de Stichting GOED kan jij het échte verschil (blijven) maken voor Nederlanders die zijn vertrokken, nog gaan vertrekken en terugkeren.

We zijn op zoek naar een bestuurder die teammanagementvaardigheden heeft en daarnaast gemotiveerd is om nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan, die de Stichting verder helpen ontwikkelen en groeien.

Nice-to-haves

Expertise in bijvoorbeeld pensioen, zorg, nationaliteit, onderwijs of andere zaken waar de Stichting zich voor inzet. Ervaring in fondsenwerving, pr/marketing en media is ook zeker wenselijk.

Doel van de functie

Meewerken en denken de taken van de belangenorganisatie zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren en het zorgdragen voor de verdere ontwikkeling, de vaststelling en de bewaking van het beleid.

De bestuurder heeft bij aanvang bevoegdheden welke zijn ontleend aan de statuten van de Stichting.

Wat denken wij dat je hiervoor nodig hebt?
  • Goede digitale en computervaardigheden
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden
  • Enige kennis van en affiniteit met de knelpunten die Nederlanders in het buitenland ondervinden
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
  • Beschikbaar min. 3 uur uur per week.
Wat krijg je daarvoor terug?

De functie wordt uitgevoerd als vrijwilliger en er zijn als zodanig geen verdiensten mogelijk. Mogelijk krijg je wel een onkostenvergoeding, voor bijvoorbeeld het openbaar vervoer naar een bijeenkomst of meeting.

Je komt te werken in een internationaal team van vrijwilligers en hoewel niet financieel beloond, krijgen wij als Stichting veel waardering van onze achterban. Wat is er nu niet mooier dan je in te zetten, voor een betere dienstverlening en informatievoorziening, voor de mede-Nederlander over de grenzen.

Hoe kun je reageren op deze functie?

Heb je interesse in deze functie dan kun je per e-mail reageren.

Wij ontvangen graag een korte motivatiebrief en CV.

E-mail: contact@stichtiggoed.nl

www.stichtinggoed.nl